Champions leaguekvalikk i Israel! – Haslum

Champions leaguekvalikk i Israel!

Vår styreleder, Per Magnus Braskerud, var tilstede under trekningen av kvalifiseringsgruppene i Wien i dag. Haslum HK sin gruppe består av Metalurg fra Makedonia, Hafnafjardar fra Island og israelske Maccabi Srugo Rishon Lezion. Kvalifiseringen spilles i Israel 2. - 4. september.

Kvalifiseringen består av 2 kamper. Først skal vi spille mot islandske Hafnafjardar. Vinner vi denne kampen, møter vi vinneren av kampen mellom Metalurg og Maccabi Srugo Rishon Lezion. Kun vinneren av puljen går inn i grunnspillet i Champions league.

«Vi er fornøyd med trekningen, og glad vi slapp det «tradisjonelle» Øst-Europa», sier Tom-Eirik om trekningen. «Islendingene var det laget fra seedinggruppe 2 vi ønsket oss.»

Dette skriver Budstikka