Si JA!! – Haslum

Si JA!!

Mandag kveld samlet Haslum og Stabæk ca 350 spillere til en markering før onsdagens møte formannskapmøte i Bærum kommune. Den viktigste saken som skal tas opp er bygging av ny Nadderud Arena. SI JA var oppfordringen fra den flotte barne og ungdomsgjengen.

Haslum HK sine elitespillere stilte også fulltallig. Erlend var helt tydelig i sine uttalelser. «Får vi ikke ny hall, må vi flytte hjemmekampene ut av kommunen. Det vil bety slutten på elitehåndball i Bærum, og derfor også for min karriere i Norge. Haslum HK er eneste klubben for meg her hjemme.»

I tillegg til å få større mulighet for trening til alle yngre-lagene i Bærum, vil Haslum HK og Stabæk få en arena som passer til det flotte produktet de leverer på banen. Publikum vil få en helt ny opplevelse, og hallen kan også brukes til andre større arrangementer. En ny arena vil også legge grunnlag for å kunne tjene mer penger til driften av klubbene.

Les hva Aftenposten, Budstikka og Norsk topphåndball skriver om saken.