Øk dine markedsandeler! – Haslum

Øk dine markedsandeler!

Trippel gull og klare for Europa. Årets sportslige suksess har også gitt markedssuksess. Vil du bli en del av Haslum-familien, og bruke håndballen som din kommunikasjonskanal? Bli med oss ut i Europa!

Våre gutter har hele 7 ganger blitt vist på riksdekkende TV. Media elsker å skrive om våre gutter, og vi jobber hele tiden med å skape nyheter og saker som er av interesse for TV, radio, aviser og nettsider.

Første helgen i september skal vi kvalifisere oss til Champions League. Dette gir store muligheter til å profilere våre samarbeidspartnere for et nasjonalt og internasjonalt publikum. Antall riksdekkende TV-kamper vil trolig ligge mellom 10-12, og mange av våre kamper vil bli sendt internasjonalt i motstanderens land.

I tillegg kan vi hjelpe din bedrift med mange andre ting. Begrensningene ligger i fantasien, og den har som kjent ingen begrensninger.

Vil du ha en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg til nye markesdandeler, intern profilering, merkevarebygging eller andre spenndende ting? Ta kontakt med oss på mail ts@haslumhk.no eller ring markedsansvarlig Tarjei Sundal på 975 625 85.