Alen tilbake i rødt! – Haslum

Alen tilbake i rødt!

Alen Mistric er tilbake i Haslum HK etter å ha vært utlånt til Tistedalen TIF denne sesongen. Stortalentet har vært uheldig med skade i skulderen, men er nå tilbake og klar for serie-, cup og sluttspillmesteren.

19 åringen er et av landets største talenter. Gjennom sin enorme eksplosivitet og et meget bra skudd, har Alen en stor håndballfremtid foran seg. Rykkinn-gutten har vært en sentral brikke for Haslum HK lenge. Både som junior og senior-spiller. Han var en veldig viktig brikke på G18-laget som tok sølv i Spar-serien for ett år siden, og ble toppscorer i serien.

Alen spilte hele 18 kamper for oss i sesongen 09/10 i en alder av 18 år. Debuten fikk han året før som 17-åring. Unggutten har i tillegg spilt kamper for LM90, og vist seg sem en goalgetter av rang også internasjonalt.

Vi tror at Alen har hatt godt av året i TTIF, takker Jonas for jobben han har gjort med talentet vårt, og gleder oss til å se susere fra venstrebacken i årene som kommer.

(NTH Web.red)