3 nye samarbeidspartnere. – Haslum

3 nye samarbeidspartnere.

Mens mange av gutta har tatt seg noen velfortjente dager på fjellet, bruker vi påsken på å vise frem våre samarbeidspartnere.

Foto/Video er en våre største samarbeidspartnere. Nylig åpnet de Norges, ja kanskje europas, største og beste butikk for foto og video i Møllergata i Oslo. Her kan du finne all den ekspertisen som trengs innen fagområdet. Foto/Video arrangerer også kurs for både nybegynner og viderekommende. Foto/Video har samme priser i butikk som på nett. Les alt om foto/video her

Møller Bil Rud er vår samarbeidspartner når det gjelder transport. Gjennom sitt merke Skoda har mange av Haslum HK sine spillere, ansatte og støtteapparat kjørt driftsikkert og trygt i en årrekke. Skoda har et stort modellutvalg, og du finner alltid en bil som passer for dine behov. Ta gjerne turen innom butikken på Rud. Har du ikke mulighet til dette kan du lese mer her.

Bilruta bør være ditt valg om du skal reparere eller skifte frontruten på bilen din. Bilruta finner du i Sandvika, Rud, Asker og Liertoppen. Sjekk hva Bilruta kan hjelpe deg med ved å trykke på denne linken