Fysio – Tekstil – Media – Haslum

Fysio – Tekstil – Media

Vi vil gjerne presentere Henrik Westgaard sin personlige sponsor, Puma og de 2 andre.

I Durudveien har !Gnist holdt til i over 20 år. Mye har skjedd siden den gang, og !Gnist har i dag over 30 ansatte. Hvis du trenger behandling, eller bare ønsker et trivelig sted å trene, er !Gnist stedet.

Gnist Trening og Helse AS
“Vi skal gjøre folk hekta på et bedre og lengre liv”

! TRENING
Gnist er et topp moderne treningssenter med et meget bra treningstilbud for alle aldre. Vi tilbyr tett oppfølging av fysioterapeuter og skreddersyr et opplegg som er riktig for den enkelte.  Våre medlemmer sier ofte at de setter pris på det hyggelige og uformelle miljøet.

! HELSE
 Vi har et bredt behandlingstilbud med hovedvekt på fysioterapi for deg som ønsker behandling ved akutte eller kroniske muskel- og skjelettplager.   Vi er ledende i markedet og driver forskningsbasert og oppdatert behandlingsvirksomhet

! IDRETT
Gnist har topp kompetanse innen det idrettsmedisinske fagfeltet. Vi har et bredt samarbeid med flere lokale idrettslag og tilpasser opplegg både for enkeltutøvere og lag. Vi kan bistå med skadeforebygging, basistrening, resultatorientert trening og/eller behandling.

! BEDRIFT
Gnist bedrift tilbyr lovpålagt BHT. Med bred kompetanse innen Helse, Miljø og Sikkerhet kan vi gjennom helsefremmende og forebyggende tiltak bidra til at bedriften kan bli et bedre sted å være. Vi bidrar til at de friske forblir friske, til at de sykmeldte kommer raskere tilbake i jobb og til å skape friskere og sprekere ansatte.

Gå inn på www.gnistrende.no for mer informasjon.

Gratulerer med NM-tittel og seriegull og lykke til i sluttspillet! Vi satser på “storeslem”!

Med vennlig alle oss på Gnist som ønsker å gjøre folk hekta på et lengre og bedre liv.Puma er vår utstyrsleverandør på tekstil. Puma Norge har sitt hovedkontor på Fornebu. De stilige draktene fra Puma kan du kjøpe gjennom vår web-shop.

Puma er en av verdens ledende ”Sportlifestyle” merker, som distribuerer varer til 120 forskjellige land.  Hovedkontoret ligger i Herzogenaurach i Tyskland og organisasjonen har totalt 9000 ansatte.

Puma Group eier også merkene Tretorn og Cobra Golf.

 

Puma designer og produserer sko, tekstil og tilbehør og jobber innenfor kategoriene lagidrett, løp/ friidrett, motorsport, golf og segling.

Puma har også en populær fritidskolleksjon hvor det samarbeides med designermerkene Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro og Sergio Rossi.Budstikka er lokalavisa i Asker og Bærum. En viktig støttespiller for å få vist frem vårt flotte produkt. Hvis du ikke allerede er abbonnement, bør du ta en telefon i dag. Les mer om Budstikka.

Asker og Bærums Budstikke ASA er et frittstående konsern med sterk lokal forankring. Vår hovedvirksomhet Budstikka.Media utgir lokalavisen Budstikka og nettstedet Budstikka.no.

Vi satser offensivt i et spennende mediemarked.

Selskapet har i dag 115 ansatte. Med bankende hjerter for Asker og Bærum jobber vi for våre 75.000 daglige lesere av Budstikka og 22.000 daglige brukere av Budstikka.no. Tett på nyhetsdøgnet og med lokalt innhold er våre produkter både til å bli orientert av, til å bli klok av, og til nytte for alle i Asker og Bærum.

 

Nå kan du selv velge hvordan du vil oppleve lokalavisen din!

Se mer på www.budstikka.no/abonnement