Semifinale-oppsettet endret. – Haslum

Semifinale-oppsettet endret.

Etter at Semifinalistene kom med massiv kritikk mot forholdene rundt kampoppsett og tribuneforhold, har NHF kommet med en flott løsning for alle parter.

Opprinnelig var det planlagt at 2 kamper skulle spilles paralelt og på tvers av Drammenshallen. Dette hadde ført til elendige forhold for publikum, media og sponsorer. Årsaken til det opprinnelige oppsettet var at det var gjort en dobbelbooking i Drammenshallen. Samtidig med sluttspillet skal det nemlig også arrangeres Glass-cup for juniorlag i hallen.

Det har vært mange timer og samtaler mellom klubbene, forbundet og Glass-cup, før det nå har kommet en fin løsning for alle parter. Løsningen blir at alle semifinalene spilles på langs i Drammenshallen med stor publikumskapasitet. Ingen kamper spilles paralelt, og herrekampene blir sendt direkte på TV2 Zebra. Haslum HK sin semifinalekamp mot Drammen HK spilles kl 17.15 på fredag.

Haslum-trener Tom-Eirik Skaprsno har vært en av de som har brukt de siste 24 timene på prosessen.

Kan du si litt om prosessen og ditt syn på resultatet, Tom-Eirik?

– De 4 finalistene på herresiden snakket sammen i går, og vi kom med et forslag til hvordan vi kunne løse problematikken rundt dobbeltbookingen i Drammenshallen. Norges håndballforbund, med Gunnar Nybø i spissen, har sammen med TV2 respondert positivt, noe som har ført til en flott løsning på problemet. Jeg vil takke forbundet for vilje og evne til å snu seg fort rundt og til å være løsningsorientert.

Kampoppsettet for sluttspillhelga finner du her.

(Haslum)