Sebastian på landslaget – Haslum

Sebastian på landslaget

Sebastian har hatt en veldig bra ettevinter i Haslumdrakta. Dette har ledelsen for juniorlandslaget (LM90) lagt merke til, og lysluggen fra Blomsterkroken reiste i dag på samling.

Med Sebastian sin innkallelse har alle spillerne med kontrakt i Haslum vært inne på et av våre landslag. Alle har deltatt på yngre landslag, og 10 spillere har også vært med på seniorlandslag, enten rekrutt- eller A-landslag.

Dette er nok et bevis på at Haslum har jobbet godt med juniorhåndballen over lang tid, og at det skapet topp spillere i håndballmiljøene i Bærum. Av Haslum sin A-lagstall har 9 spillere hatt sin håndballoppvekst i klubbene Haslum, Helset og Njård. Dette er noe vi er stolte over.

Sebastian som bare har spilt håndball i Haslum, har utviklet seg veldig godt de siste årene. Tidlig så man at unggutten var et stort balltalent, og at han hadde et klokt håndballhode. Han har alltid vært en svært anvendelig spiller i mange posisjoner, og har derfor både vært linjespiller, bakspiller og kantspiller. Det siste året har fokuset kun vært på kantspillerrollen, og der har han vært god. Det er derfor svært fortjent at han nå får sjansen sin på landslaget.

Se Sebastian som ungt talent her.Last ned