Haslum semifinaleklare – Haslum

Haslum semifinaleklare

Første kvartfinale i sluttspillet ble vunnet 32-27 på onsdag, og i andre kvartfinalekamp var Haslum HK også sterkest. Nå venter semifinale sluttspill i Drammenshallen fredag 29.april.

Før kampen.
Dagens kamp ble den siste i Haslumdrakt for tre personer – for denne gang. Henrik Westgaard og Trym Gynther Merg skal til Drammen og Henrik Grøneng Nilsen skal trappe ned. Før kampen delte styreleder Per-Magnus Braskerud og sportslig leder Ove Kristensen ut blomster til gutta.Vi takker for innsatsen som dere har gjort for laget og Haslum.

Kampen.
«Når vi er fokusert er vi klart bedre enn Follo, men vi blir sløve i deler av kampen. Deilig å nå semifinalen etter å ha vunnet med 11 mål tilsammen» sier trenerne etter kampen. Dette er grei oppsumering som kan bekreftes av oss på tribunen. Haslum spiller i perioder strålende både i angrep og forsvar, og har et godt grep om kampen. Bortsett fra en periode der Follo vinner 6-0 og kommer opp «bare» to mål bak midtveis i andre omgang, kunne vi nyte en kamp der Haslum er sjefen og kontrollerer.