The Beast is back! – Haslum

The Beast is back!

Bård Egil Tobiassen er tilbake etter skade, og er klar for å gå i nærkamp. Hensynsløs og hard. Bedre trent enn noen gang. "Det blir vondt....for Follo sine pusekatter" sier Bård.

Bård er bedre trent enn den greske guden Hercules, bedre kjent som guden for styrke. Vi vet at ingen i Postenligaen liker å møte monsteret fra Lillesand. Han er vår ubestridte forsvarskjempe, og forventer noen minutter i isboksen i morgendagens kamp. «Jeg spiller hard og fair. Alltid på grensen til det tillatte, og da hender det man trår over grensen. Sånn skal motstanderne kjenne meg. En som ikke legger noe imellom i taklingene»

Bård har vært skadet noen måneder nå, men har jobbet veldig godt i skadeperioden. Mange timer har blitt lagt ned i styrkerommet, og i mars løftet han totalt 131 tonn «jern». Han får sin første kamp i kveld, og er sinnsykt tent før kvartfinalen mot Follo.

Kampen går kl 19.45. Så det er bare å møte opp for nok en festaften i Nadderudhallen.