Haslum slo Follo – Haslum

Haslum slo Follo

Haslum vant den første av 2 kavrtfinaler borte mot Follo med 32-27. Førstkommende onsdag møtes lagene igjen til duell i Nadderudhallen.

Etter onsdagens tap for Follo, var det et revansesugent Haslumlag som entret parketten i Skihallen i kveld. Gjestene startet best med Henrik Grøneng Nilsen i spissen. Han laget dagens 2 første mål, før hjemmelaget klarte å kvittere. Utover i omgangen var det jevnt, men med Haslum stort sett noen mål foran. Da pausesignalet lød, stod det 17-15 til seriemesterne.

Utover i 2.omgang lå ledelsen på mellom 2 og 4 mål. Mot slutten av kampen la vi om til 6:0 forsvar, og dette gjorde at seieren til slutt ble på 5 mål.

Sebastian ble kåret til Haslum sin beste spiller.

Kvartfinale sluttspillet kamp 1

Skihallen

Follo – Haslum HK 27-32 (15-17)

Mål Haslum: Henrik Grøneng Nilsen (6), Kent Robin Tønnesen (6), Sebastian Barthold (6), Einar Sand Koren (5), Erlend Mamelund (4), Anders Røe (2), Martin Gravdal Haldorsen (1), Marius Braskerud (1), Henrik Westgaard (1)