Marius Braskerud tilbake ! – Haslum

Marius Braskerud tilbake !

Det smalt skikkelig i en duell på trening for ca 2 mnd siden, og Marius var så uheldig å få skulderen ut av ledd. Dette førte til store leddbåndskader, men opptreningen har gått bra og Marius spiller mot Follo i morgen.

Marius spilte også noen minutter mot Follo sist, for å teste hverdan skulderen fungerte. Smertene var borte og funksjonalitetet i skulderen var 100% tilbake. Det blir godt for Sebastian å ha med seg en rutinert kantkollega når kampene om semifinalen skal spilles.

De siste månedene har Marius jobbet mye for seg selv i et hjørne i Haslumhallen. Øvelsene for å komme raskt tilbake har blitt gjennomført med stor presisjon og nøyaktighet. Belastningen har gradvis økt, og den siste uka har han endelig kunnet spille håndball igjen.

Vi gleder oss til å se Marius bli bedre og bedre i kampene fremover. Godt å ha deg tilbake!