Tap for Follo i seriefinalen – Haslum

Tap for Follo i seriefinalen

Etter å ha ledet 27-17 over Follo etter 44 minutters spill, var det pinlig å se lufta gå ut av Haslumballongen så til de grader. Hjemmelaget vant 34-31.

Kampen mot Follo hadde ingen betydning for tabellposisjonen vår, men alle var enige om at vi skulle bruke kampen som god trening, og vi skulle vinne. I 44 minutter leverte gutta varene. Vi spilte et godt 5:1 forsvar og fremover skapte vi sjanser i hopetall. Derfor ledet vi også med 10 mål, da Follo tok timeout og fant på noe lurt.

Vi ble passive og fremstod som et lag som trodde at ting går av seg selv. Ikke løp vi hjem, ikke satset vi ordentlig i angrep, og i målet var vi heller ikke gode. Dette førte til kontringer og tap 17-4 siste 16 minuttene.

Skal man vinne Postenligakamper må man være ydmyk og «dønn tilstede» hele kampen. Vi har vært flinke til det i hele år, men de siste 15 minuttene i dag manglet det. Nå er det trening og skjerping før vi skal ha revansje mot Follo førstkommende søndag. Vi trakk de nemlig i kvartfinalen i sluttspillet.

En sulten gjeng med Haslumgutter beklager de pinlige siste 15 minuttene, og lover å være 100% ydmyke og skjerpet på søndag.

Follo – Haslum 34-31 (12-17)

Haslum: Sebastian Barthold (6), Henrik Westgaard (5), Einar Sand Koren (4), Kent Robin Tønnesen (4), Anders Braskerud (3), Martin Gravdal Haldorsen (3), Erlend Mamelund (3), Thomas Kristensen (1), Henrik Grøneng Nilsen (1), Anders Røe (1)