Prikken over i`en! – Haslum

Prikken over i`en!

Årets siste serierunde i Postenligaen arrangeres i kveld. Vi reiser til Follo for å sette prikken over i`en etter en fantastisk sesong. Kampstart kl 18.30.

La oss få lov til å skryte litt. Før kveldens kamp har vi spilt 27 obligatoriske kamper i inneværende sesong. 21 seriekamper og 6 cupkamper. Det har stort sett vært en triumferd, med 25 seiere, ingen uavgjorte og 2 tap. Vi har banket inn nesten 36 mål i gjennomsnitt, og sluppet inn 27 mål i gjennomsnitt. 2 titler er på plass, men vi er ferdige med å feire.

«Den neste er den beste!» sier Kjetil Andrè Aamodt, og det er sant. Ved alltid å se fremover skal vi utvikle oss videre. Den neste tittelen, den neste kampen, den neste treningen, den neste duellen. For å lykkes i toppidretten må man alltid se fremover, samtidig som man tar med seg erfaring fra det som ligger bak. Hver og en må tenke på de små detaljene som gjør at helheten blir perfekt. Det må tenkes på i forhold til spillerens daglige rytme (søvn, mat, jobb/skole, trening, restitusjon) og det må tenkes på detaljer rundt treningsarbeidet. Noen ganger i hallen, andre ganger i styrkerommet eller på løpebanen. Vi må alltid fokusere på detaljene, men allikevel ikke glemme det store bildet, Haslum HK.

I dag er det kampen mot Follo som er «den neste». Vi har forberedt oss godt. Trent taktisk i forhold til Follo sitt spill, vi har sett video og vi har med oss erfaring fra 2 møter tidligere i år. Nå skal vi sette prikken over i`en.

Når dagens kamp er unnagjort, er det kun 4 dager til kvartfinalen i sluttspillet. Vi møter ett lag fra 5. – 8. plass på tabellen. Plasseringene er ikke helt avklart enda, men vi kan møte BSK/NIF, Follo, Viking Stavanger, Fyllingen eller ØIF Arendal. De 2 sistnevnte kjemper om 4.plassen før siste serierunde, så vi får vente å se. Første kvartfinale spilles på bortebane på søndag, og deretter tar vi imot motstanderen i Nadderudhallen onsdag 13.april. Det blir tøffe kamper, og vi håper at du er med på å lage en fantastisk ramme rundt siste hjemmekamp i Nadderudhallen i sesongen 2010/2011.

Så lykke til på tribunen i Langhushallen i dag. Vi satser på mange kledd i Haslum-rødt, selv om vi i dag må ikle oss de hvite draktene.