Linka på besøk! – Haslum

Linka på besøk!

Mandag ettermiddag fikk Haslum-gutta treningsbesøk fra Larvik og Norges høyrekant, Linn Kristin "Linka" Riegelhuth.

Larvik-jentene hadde fri fra felles trening i dag, og Einar tok derfor med seg forloveden til Bærum. Når så Haslumgutta hadde fått forfall fra Thomas Kristensen på høyrekanten, var det selvfølgelig plass til Linka på dagens håndballøkt.

Einar og Linka trener en god del sammen når de har egentrening, men det er sjeldent de sees sammen på parketten. Det var nok en litt nervøs verdensmester som skulle trene med gutta, men Linka klarte seg veldig bra hun.

Økta bestod av mye forsvarstrening med tanke på kampen mot Follo på onsdag. Linka ble derfor satt i angrep, hvor hun skulle forestille f.eks. Steffen Berg Løkkebø.

Nå gleder vi oss til onsdagens kamp, og håper at så mange som mulig tar turen til Langhushallen.