Erlend proff i Libanon – Haslum

Erlend proff i Libanon

Erlend har takket ja til et supertilbud fra de asiatiske champions leaguemesterene Al Sad Lebanon. Han reiser ned rett etter landslagsamlingen i palmehelga, og blir der til 15.juni.

"Et så sinnsykt bra tilbud at jeg ikke kunne takke nei." sier en glad Erlend. "Så får gutta klare sluttspillet alene. Det vinner de!"

Det var etter Haslum-Oppsal i februar at Al Sad kontaktet Erlend. Representanter fra klubben var i Norge for å se på Dejan Dobardzijev, Oppsal sin venstreback, som spilte for klubben frem til september 2010. Da de så storspillet til Erlend, tenkte de at han kunne være med klubben i en stor turnering for mesterlag som skal holdes i Qatar i mai. Siden den gang har det vært mye frem og tilbake i hemmelighet.

«Vi får så mye penger for Erlend de månedene han er bortreist, at vi bare måtte takke ja», sier sportslig leder i Haslum Ove Kristensen. «Inntektene vil drifte klubbe i ca 6 mnd, så da får vi tåle at vi kanskje ikke vinner sluttspillet.»

Erlend selv vil ikke si hva han får ut av kontraken, men synes det er merkelig at de kan betale så godt der nede. «Det blir deilig med en tidlig sommer, men først er det kvartfinaler for Haslum som gjelder»

Al Sad, Lebanon’s Champion and finalist in the latest edition of the Asian Champions handball League, will represent Asia in the IHF Super Globe in Qatar in May according to the International Handball Federation (IHF).
Qatar will host the fourth edition of the IHF’s Super Globe Championship from May 17th to 21st. The tournament brings together the continental handball champions of five continents – Europe, Asia, the Americas, Oceania and Africa, plus the Qatari champions Al Sadd. 

For deg som ikke er så god i engelsk, så spiller altså Erlend første kamp på nasjonaldagen vår. Vi ønsker han lykke til i Libanon og Qatar, og håper vi får en brun og blid Mamelund tilbake midt i juni.

Kontaktpersoner Haslum HK:
Sportslig leder Ove Kristensen, 40 85 20 40
Trener Tom-Eirik Skarpsno, 97 12 32 12