Bård før kampen – Haslum

Bård før kampen

Bård Egil Tobiasen er fra Lillesand og spilte to år i ØIF Arendal før håndballskoa brakte ham oppover langs kysten. Først til Sandefjord og så til Haslum. Vi tok en prat med en av våre sørlendinger før dagens kamp.

Vi varmer opp med å spørre om hvorfor ØIF Arendal er gode og slår bl.a. Elverum.

«De har en veldig god keeper (Medhus) som på gode dager er Postenligaens beste keeper. I tillegg er de store og sterke og spiller fysisk håndball» kommer det raskt fra Bård før han legger til  – «så har de et fantastisk hjemmepublikum»

Haslum kan med uavgjort eller seier sikre seg sitt første seriegull i klubbens historie. Vi er derfor nysgjerrige på hvorfor muskelbunten med fortid i ØIF Arendal mener vi vinner kveldens kamp.

«Vi er bedre over hele linjen. Gutta har en sterk fokus på kampen, skal bli som mot Elverum, og vi er sultne på gull» forklarer Bård raskere enn sommerdrikken fra CB rekker å tappes på en varm sommerdag.

Når vi beveger oss inn på siste kampen Haslum avga poeng er Bård krystall klar «Det er riktig at det noen ganger ikke går som man tenker, men dette er ikke en slik dag. I kveld er vi klare. Gutta er tente, men ikke overtent»

Selv må Bård se dagens kamp fra sidelinja. Men kneet er snart er klart til mere topphåndballspill. Frem til det må vi nøye oss med å se på bilder fra han lager mål mot ØIF Arendal.

Vi ønsker alle velkommen til en Postenligafylt aften i Nadderudhallen.

(Haslum)