Haslum slår Gaustatoppen – Haslum

Haslum slår Gaustatoppen

Det sies at man i godt vær kan se 20% av fastlandsnorge fra Gaustatoppen. Kommer du i Nadderudhallen og skuer utover de røde i morgen, vil du se 25% av Norges landslag. Hele 5 spillere er tatt ut i Robert Hedins 19-mannstropp til kamper mot Tyskland 14.-18.april.

Det kommer ikke som noen overraskelse at Erlend og Einar var med i troppen, men for mange av dere var det nok gledelig å se Thomas, Henki og Kente blant de innkalte. Vi rundt det sportslige i Haslum er stolte over at landslagsjefen har sett hvilken fremgang våre spillere har hatt, og hvor godt de har jobbet.

Henrik «Henki» Ruud Tovås har sammen med Trond Tjemsland vært god for oss de siste kampene.  Henki har en god fysikk og jobber hele tiden med sin teknikk og plassering i målet. Vi forventer oss mye av begge våre målvakter i tiden fremover, og gratulerer Henki medsjansen på landslaget.

Thomas Kristensen er kanskje Norges lengste høyrekant. Dette er selvfølgelig ikke nok til en landslagsplass, men det gjør han til en spiller med andre kvaliteter enn mange andre. «Terkel» er utrolig rask, har bra spenst og et virkelig godt skudd. Vi tror at de tyske målvaktene får problemer med teleskoparmen til Haslumgutten. Go Thomas!!

Kent Robin «Kente» Tønnesen har virkelig funnet formen i det siste. Timing og tempo har blitt mye bedre de siste månedene, noe han viste med 13 mål på 14 forsøk mot Runar sist. Det er vel ikke mange som skyter så hardt og med en sånn presisjon i Norge. Han kan fort hamre inn noen mål med venstreslegga mot Tyskland i palmehelga.

Vi ønsker 100% av Norge lykke til og følger nok litt ekstra med på vår egen fjerdedel.

Hele troppen til landskampen

(Haslum)