Haslum spiller for seier – Haslum

Haslum spiller for seier

Etter at Drammen spilte uavgjort mot et formsterkt Oppsallag holder det med et poeng for Haslum for å ta Postenligagull.

Men det forandrer ikke planen til Thomas Kristensen (bildet) og resten av Haslumgutta om å gi ALT i onsdagens hjemmekamp mot ØIF Arendal.

Haslum ligger nå tre poeng foran Elverum og har dem på innbyrdes oppgjør. Drammen ligger nå fire poeng bak Haslum, og kan kun vinne Postenligaen om Haslum taper sine siste to kamper og de selv vinner sine to kamper.

Men la oss la «Drillo-statistikk» ligge innerst og nederst i skuffen. Haslumgutta har kun fokus på en ting. Det er å spille som de har gjort de siste tre kampene i Postenligaen. Da har de det moro på banen og vi rødkledde koser oss på tribunen. Heia Haslum.

NB: Du kan bli med å stemme Haslum’s beste spiller i onsdagens kamp. Send Haslum (mellomrom) og draktnummer til 22 58. Så uansett om du er i hall eller foran TV-skjerm kan du gi din stemme.  Du kan stemme så mange ganger du vil og på så mange spillere som du ønsker. Koster kun 4,- pr melding.

 

Her kan du lese om Drammen -Oppsal kampen

(Haslum)