Ikke bare snille gutter – Haslum

Ikke bare snille gutter

Vi snakker ofte om den bløde og blide kyststripe, men det er ikke alle menn fra sørlandet som er det.  Det er ikke alle rød drakt heller.

La oss ta noen eksempler.  Husker dere Frank Egeland? Hardhausen som på begynnelsen av 80tallet fikk med seg 25 landskamper. Fasiten var 102 mål, 14 utvisninger og 2 røde kort. Han var ingen hyggelig mann å bryne seg på. Sønnen Erlend Egeland følger i sin fars fotspor og er klippen i dagens BSK/NIF forsvar.

Vi kan la kalenderen føre oss nærmere dagens dato. Preben Vildalen spilte for ØIF Arendal så sent som forrige sesong. Han hadde i perioden 1994 til 2007 landslagsdrakta på 201 ganger. Han lagde 312 mål, pådro seg 134 utvisninger og 8 røde kort. Også han en spiller man gjerne vil spille med og ikke mot.

For deg som ikke husker noen av disse gutta kan dere ta en titt på vår egen Bård Egil Tobiassen. Han har fortsatt et stykke igjen til nevnte spillere, men er heller ikke «blød» å møte på håndballbanen.

Konklusjonen er at sørlendiger er blide og hyggelige mennesker,  – så lenge man ikke møter dem på håndballbanen. Nå skal Haslum ut i den første av to matchballer om Postenligagull, og første mulighet er mot ØIF Arendal. Laget som etter jul har tatt poeng fra Drammen og slått Elverum.

Det er ventet å bli et tøft møte i Nadderudhallen onsdag 30 mars. Da skal vi vise ØIF Arendal at det er flere som har hår på brøstet. Preben og Håvard har lagt Postenligaskoa på hylla. Nå er det en annen Mamelund & Co som skal stoppe nye krigere fra sørlandet.

Haslum skal vise at vi er tøffere, raskere, smartere og dyktigere.
Velkommen til kamp, – for kamp blir det.