Populær gjestetrener! – Haslum

Populær gjestetrener!

I Bærum og Asker finnes det mange klubber som driver med guttehåndball. Haslum HK ser viktigheten av arbeidet som blir gjort blant unge håndballspillere, og ønsker derfor å bidra med klubbesøk fra våre Postenligaspillere. ØHIL G99 er at av de lokale guttelagene. Da de tok kontakt med Sebastian Barthold om han kunne komme å bli med på en trening var svaret ja, og på onsdag var det klart for besøk i Hoslehallen.

Sebastian reiste direkte fra styrketrening med A-laget til trening med 13 konsentrert 11-åringer. Gjennom gode øvelser og fine tilbakemeldelser viste Seb at han ikke bare er en god spiller, men også en trenerspire. Pådragspill og finter var temaene det ble jobbet med. Sebastian viste hvordan det skulle gjøres, og forklarte viktigheten av temposkifte, avstand til forsvaret osv. Unggutta viste gode takter og du skal ikke se bort fra at noen av disse gutta blir å se i Postenligaen om 10 år.

Etter treningen var det tid for autografskriving. Hosle G99 er også invitert til onsdagens hjemmekamp mot ØIF Arendal. Vi tror de kommer til å heie litt ekstra på lysluggen på Haslum sin venstre-kant.

På bildet over:

Øverst til venstre: Haakon T. Gullbekk, Tobias Borthen, Fredrik S. Eich, Jonatan Berge, Oscar Haram, Herman Fredriksen, Kristian Tjaberg, Thor Elias Heggum

Nederst fra venstre: Sigrid Bloch Hansen, Lasse Stange, Sebastian Barthold, Henrik L. Finsås, Tobias Kile-Berg, Erlend Skarbø

 

Haslum HK ønsker når de har anledning å kunne bidra med å inspirere alle i Oslo vest og Bærum til å spille håndball. Det vil derfor i fremtiden bli flere besøk i klubbene i nevnte området. Disse besøkene vil vi selvfølgelig også følge opp med bilder.

 

For å se bilder fra treningen  klikk her og velg Hosle G99 under slideshow (automatisk).

Du kan også scrolle nedover her: