Kente herjet mot Runar – Haslum

Kente herjet mot Runar

Mandag skrev vi om 15-åringen Ida fra Arendal som var stor "Kente"-fan og den første som brukte vår nye webshop til å kjøpe drakt. Når vi i går spilte Postenligakamp mot Runar, var det med ei spent jente foran PC`en i Arendal. Via forbundets online-oppdatering fulgte hun kampen og jublet for alle Kente sine 13 mål.

Ida fikk bakoversveis da hun på mandag kom hjem fra trening, og gikk inn på hjemmesiden til haslum som hun gjør hver dag. Der stod det artikkel om henne og Kent Robin. «Først begynte hun å hyle som bare tenåringsjente kan, før hun gråt av glede.» forteller en stolt mamma.

Når drakten ble mottatt på onsdag, ble det ikke mindre glede på sørlandet. «Kent Robin har jo vært et stort forbilde for meg så lenge, så det var stas når jeg fikk drakta i posten. Den passet perfekt, og jeg måtte jo bare sove med den på» sier en glad Ida. «det var kjempegøy at Kente hadde skrevet til Ida på drakta også.» Om du tror drakta henger på veggen på jenterommet tar du feil. «Jeg har brukt den på treninger og i gymtimer».

Onsdag kan Haslumgutta hente hjem seriegullet hvis de slår ØIF Arendal hjemme i Nadderudhallen. «Det blir litt langt å reise for å se kampen midt i uka, men jeg skal sitte klistret til skjermen og se på TV2 Zebra. Heia Haslum!» avslutter Ida