Haslum 2 slo Bohemene – Haslum

Haslum 2 slo Bohemene

Når man så på kamprapporten før kampstart var det mye som tydet på at bortelaget skulle ta med seg poengene i dagens 2.div kamp i Haslumhallen. Vålerenga stilte med mange gode og rutinerte spillere, men hjemmelaget hadde få og svært unge spillere.

Anført av en målhungrig Hansi Breivang og Migjen Hakaj i målet, klarte Haslum å vinne kampen 34-31.

Haslum lå under nesten hele kampen med 1-4 mål, men tempo og kanskje utholdenheten gjorde at hjemmelaget gikk foran de siste minuttene. Hans Kristian Breivang scoret hele 15 mål fra bakspiller og linjeposisjon, og var sammen med Migjen Hakaj hjemmelagets store spillere. Tom Harald Granshagen traff også godt med venstreslegga i 2.omgang, og endte på 9 mål.

Haslum 2 – Vålerenga 2    34-31(17-19)

Mål Haslum: Hans Kristian Dyhre Breivang (15), Tom Harald Granshagen (9), Bendik Holstad (4), Henrik Petersen (3), Henrik Tandberg (2), Eirik Opsahl (1)