«Kong Kente» – Haslum

«Kong Kente»

Det var sett på som en vanskelig kamp for Haslum å møte et Runarlag i desperat poengnød i Sandefjord. Gjestene viste dog at det er forskjell på topp og bunn av Postenligaen, og vant komfortabelt 41-28. Størst av alle i kveld var Kent Robin Tønnesen med 13 mål på 14 forsøk. En utrolig prestasjon.

Kampen startet jevn, og lagene fulgte hverandre til det stod 4-4 på resultattavlen. Derfra og ut omgangen var det Haslum for alle penga. Til pause ledet gjestene 22-13, og kampen var i realiteten avgjort.

Fokuspunkt i pausen var å spille enkelt og med høyt tempo. Unngå marginale innspill til Einar på linja, og fortsette med det gode forsvarspillet. Gutta responderte med bra spill, og ledelsen økte gradvis. På det meste ledet Haslum med 14 mål. Nok en gang er det godt å se at gutta lager så mange mål i kontringsfasen, og at skuddene fra distanse sitter.

Nå gjenstår det 2 kamper av Postenligaen, og vinner vi hjemme mot ØIF Arendal til onsdag, er vi serievinnere. Du bør absolutt møte opp og være med å feire det eventuelle gullet.

Runar – Haslum 28-41(13-22)

Mål Haslum: Kent Robin (13), Erlend (5), Henrik W.(5) Thomas, Sebastian, August, Martin, Henrik G Nilsen (alle 3), Anders R (2), Einar (1)

Toppscorer Runar: Edwin Fjeldtvedt (5)