En stolt nabo! – Haslum

En stolt nabo!

Det var med en viss stolthet at undertegnede registrerte at Stabæk slo Nordstrand, og dermed sikret seg 4.plass i årets Postenliga. Håvard har gjort og gjør en kjempejobb med det unge laget.  Norges 4.beste  damelag er slett ikke verst.

Håvard er en tidligere Haslumspiller, som hjalp oss første sesongen min som hovedtrener da vi hadde unge og urutinerte spillere.

Vi har spilt sammen i Helset, og også trent lag der paralelt.  Håvard har alltid vært en god spiller med et godt håndballhode.  Så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor han ikke spilte inn litt mer til meg?  Var vel kvaliteten min?

 Men nok om den gamle tiden.  Nå- og framtiden er viktigst.  Når Stine Oftedal ble tatt med i LKS var dette både en anerkjennelse både til Stine selv og Stabæksom miljø.

En flott utvikling for unge ambisiøse jenter.  Det er gøy at lokale lag med en klar forankring i det lokale mijøet hevder seg så godt som dette.De har jo også vært igjennom en økonomisk snuoperasjon.  Det er lenge siden du leste en artikkel om økonomien til Stabæk.

Det finner mye felles i Halsum og Stabæk.  Vi jobber sammen mot nye fasiliteter i spille i.  Det er en skam at vi ikke kan tilby en mer moderne og publikumsvennelig arena enn Nadderudhallen.  Vi har fortsatt håp og et stort ønske om i framtiden å kunne vise håndballen vår i en mer moderne arena som vil ivareta publikums behover på en annen måte.

Gratulerer med topp 4 plassering til Håvard, alle jentene og hele Stabæk IF.