Einar om Runar – Haslum

Einar om Runar

Når vår landslagslinje, Einar Sand Koren, spiller mot Runar i morgen, er det et følelsesladet møte. Klubben han vokste opp i, har hjulpet han mye i en fantastisk karriere så langt. Einar bor i Sandefjord sammen med Linn Kristin Riegelhuth, og pendler til Oslo og Bærum for studier og håndball. Båndene er derfor fortsatt sterke til Sandefjord og håndballen på Haukerød. 

Runar er i desperat poengnød, og kan fort ende på kvalifiseringsplassen om spill for videre eksistens i Postenligaen. For Haslum er det bare seier som gjelder, på veien mot seriegullet.

«Vi skal knuse Runar, men jeg håper de holder seg», sier Einar.»

«Runar er en fantastisk klubb å vokse opp i. Det oser av historie og topphåndball i Runarhallen, og klubben har fostret mange gode håndballspillere», fortsetter Einar. «man blir tatt vare på som talent i klubben, og Runar bør absolutt spille i Postenligaen neste år også».

Vinner Haslum i Sandefjord i morgen, kan seriegullet bli avgjort i Nadderudhallen førstkommende onsdag.