Han er mitt forbilde! – Haslum

Han er mitt forbilde!

Den aller første handelen på web-shopen ble gjort av Ida Hestaas fra Sørfjell utenfor Arendal. Hun kjøpte spillerdrakten til sitt store idol, Kent Robin "Kente" Tønnesen. "Kente" signerte drakta på dagens trening, og Ida får den tilsendt i posten om et par dager.

Til tross for at Ida har Postenligaklubben ØIF Arendal på andre siden av hjembyen sin, er det ingen tvil om hvem som er hennes forbilde. I romjulen reiste hun sammen med familien til Oslo spektrum for å se cupfinalen, og var så heldig å få bilde av seg selv og Kente. Dette bildet bruker hun som bakgrunnsbilde på PC`en.

Når muligheten nå kom til å kjøpe drakt på www.haslumhk.no, tok det ikke lange tiden før bestillingen var sendt. Nå gleder hun seg til å sjekke postkassen de nærmeste dagene.

«WEB-shop er viktig for oss i Haslum. Herfra kan vi gi god service til supportere landet rundt, og samtidig videreutvikle merkevaren Haslum HK.», sier markedsansvarlig Tarjei Sundal. » På sikt ønsker vi at det skal være tilgjengelig mange forskjellige produkter. Handelen er veldig trygg og enkel, og varene blir sendt direkte til deg.»

(Haslum var første Postenligaklubb i Norge som startet med Webshop. Her vil man etterhvert kunne handle mange forskjellige Haslum-effekter. Foreløpig er det spillerdrakt og skjerf i sortimentet).

(Haslum)