Svekket BSK/NIF – Haslum

Svekket BSK/NIF

Det er et betydelig svekket BSK/NIF-lag Haslum skal møte lørdag klokken 16.00.

Det er flere blåbær som mangler i spannet når Haslum møter BSK/NIF klokken 16.00 i Nordstrandshallen. Hippe er ute med skade, og så er det to andre som har forlatt høgda til «fordel» for Drammen og Oppsal.

 

Men det største tapet for blåbærgutta fra høgda er at de må klare seg uten Henrik Elvestad. Savnet fra den temposterke og tekniske Elvestad vil merkes for hjemmelaget. Elvestad var bl.a. sterkt delaktig i BSK/NIF’s seier mot ØIF Arendal før jul.

BSK/NIF har de siste ukene jobbet knallhardt med å spille inn nye spillersystemer som skal kompensere for tapet av Elvestad. Men vi har ingen tro på at BSK/NIF klarer å fylle alle hullene med like gode nye blåbær.

 

Haslum avgjør selv om de vil ta med poeng hjem. Vi forventer at de stiller med samme innstilling og fokus som mot Elverum og FyllingenBergen. Da blir det moste bær på høgda.

Vi skal la doningen rulle over til høgda på andre siden av Oslo for å se Haslum plukke blåbær allerede i mars. Du er velkommen til å bli med.