Haslum overlegne! – Haslum

Haslum overlegne!

Det var klasseforskjell å se på de 2 lagene i Nordstrandshallen i ettermiddag. Haslum viste gode gullmedaljetakter, og det ser lovende ut før de 3 siste kampene i årets Postenliga.

Et solid forsvarspill ga våre gutter gode kontringsmuligheter som gjorde at BSK/NIF fort havnet bak i dagens kamp.

1. omgang utviklet seg som hjemmelaget hadde fryktet, og til pause stod det hele 10-21 på resultattavla.

Gutta fortsatte i 2.omgang og ga seg ikke før de hadde scoret 40 mål. En bra kamp, hvor Sebastian Barthold ble kåret til Haslum sin beste spiller. Trond var bra i målet, og hele 11 spillere kom på scoringslisten vår.