Superonsdag for Haslum – Haslum

Superonsdag for Haslum

Postenligaen nærmer seg slutten. 4 serierunder gjenstår og vi har 3 poeng forsprang på Elverum og Drammen. For en spennende sluttspurt vi går inn i.

Dagens seier var overbevisende. Vi startet ikke så bra, og står med for store avstander i forsvaret. Det gjorde at Fyllingen kom til mange gode avslutningsmuligheter, og ledet de første minuttene av kampen. Etter en timeout, og noen justeringer i midtforsvaret, ble alt så mye bedre. Forsvarspillet skapte noen kontringer, og vi gikk til pause med 17-15 ledelse.

I pausen var det enighet om at vi kunne mye bedre, og vi klarte å demme bedre opp for skytterne til Fyllingen i 2.omgang. Det førte til at vi sakte men sikkert dro ifra gjestene fra vest. Til slutt stod det 35-28 på tavla i Nadderudhallen.

Haslum HK – Fyllingen Bergen 35-28 (17-15)

Erlend Mamelund (11), Kent Robin Tønnesen (6), Henrik Westgaard (5), Sebastian Barthold (4), Einar Sand Koren (3), Henrik Grøneng Nilsen (3), Thomas Kristensen (2), Anders Røe (1)