21 dager – Haslum

21 dager

Vi går inn i en nydelig tid. Lysere dager, mer sol, blå himmel og en FANTASTISK avslutning på årets Postenliga. Nå starter 21 dager med høydepunkter tett som myggen på Hurdal.

Det hele dras i gang i dag:

  1. I dag, 16. mars, kommer FyllingenBergen på besøk i Nadderudhallen. Hyggelig med gjester fra Bergen, men vi skal være dårlige verter og «gi dem juling»
  2. Allerede på lørdag 19.mars kan vi la doningen rulle over til høgda på andre siden av Oslo. Da skal vi spille mot BSK/NIF i Nordstrandshallen. I fjor fikk vi med mye hell med oss to poeng fra Nordstrandshallen. Når vi drar derfra med to poeng er det ikke hell denne gangen. Vi skal vise hvem som er best i «Stor-Oslo»
  3. Fredag 25. mars drar vi til solkysten og spiller mot Runar. Et lag i poengnød, men de får skaffe de poengene fra andre kamper. Disse to skal vi ha.
  4. Så kan vi by på årets siste hjemmekamp. Onsdag 30. mars tar vi imot ØIF Arendal. Dette blir en utrolig avslutning i Nadderudhallen. Vi tror ikke på gjentagelse fra 1.omgang i Nedeneshallen. Arendal er formsterke og tok poeng mot Drammen (det er jo mer enn vi har gjort i Postenliagen i år :-). Men når man lukter GULL skal vi nok engang vise at Haslum er best.
  5. Hele festen avsluttes onsdag 6 april i Langhushallen mot Follo.

 

Vi ønsker deg velkommen til forestillingen Haslum HK vs FyllingenBergen.
Teppet går opp klokken 19.00, og vi henstiller publikum til å ha inntatt sine plasser i god tid før dette.