Henrik i Bergen – Haslum

Henrik i Bergen

Onsdag kl 19.00 er det klart for storoppgjør i Nadderudhallen. Haslum tar imot Fyllingen Bergen til en vanskelig og viktig kamp i postenligaen.

For Henrik Grøneng Nilsen blir det et møte med gamle lagkamerater fra vestlandet. Vi tok en liten prat med den smarte playmakeren om hans tid i Bergen.

Hva var årsaken til at du forlot Sandefjord, og endte opp i Fyllingen, Henrik?

– På grunn av studier ved Norges Handelshøyskole flyttet jeg sommeren 2002 over fjellene til Bergen, og naturlig nok falt klubbvalget på Fyllingen. Først etter syv år gikk turen østover igjen.

Hvordan vil du  beskrive Bergen som by?

– Til tross for all nedbøren er Bergen en fantastisk by å bo i med et yrende folkeliv og nærhet til vakker natur.

Hvilke minner og opplevelser ser du tilbake på fra din tid i Fyllingen?

– I min tid i Fyllingen fikk jeg være med på en utrolig spennende «reise», hvor klubben på syv år gikk fra nedrykkstrid til å bli en av Norges beste og mest veldrevne håndballklubber. Det er med glede og stolthet jeg ser tilbake på min Fyllingen-epoke.   

På onsdag står du ansikt til ansikt med tidligere medspillere. Hvordan blir det?

– Siden jeg forlot Fyllingen etter gullsesongen 08/09 har det vært store utskiftninger i Fyllingen-mannskapet. Rutinerte toppspillere er erstattet med spennende og lovende unggutter. Men det blir likevel mange kjente fjes å se i onsdagens kamp, og det vil som alltid føles spesielt når de «gule og blå» står på motsatt banehalvdel.

 

Haslum forventer bra med folk på tribunen til onsdag. Husk at du kan kjøpe billetter her på hjemmesiden, så slipper du kø i billettluka.