Flagget på brystet – Haslum

Flagget på brystet

Erlend og Einar gjør de siste forberedelsene til kveldens kamp mot Tsjekkia i Stavanger. Vinner de med 4 mål er de på god vei til deltagelse i neste europamesterskap. Tsjekkerne vant sin hjemmekamp 29-26, i en kamp hvor Norge svingte altfor mye i prestasjoner. I kveld har vi tro på at våre gutter i landslagsdraktene vinner klart.

8 andre Haslumspillere har også vært i aktivitet rundt om i Europa. Noen kom hjem i går, noen i natt og noen kommer ikke hjem før i morgen. Her er status for ukas aktiviteter.

LMS(landslag menn senior) med Einar og Erlend spilte mot Tsjekkia på onsdag 9.mars. Det ble tap 29-26. Erlend (1), Einar (1). I kveld er det ny kamp mot samme lag. Kampen ser du på TV2 kl 18.55.

LMR(landslag menn rekrutt) med Anders Røe som vår representant, har  spilt turneringen i polske Wagrowiec. Gutta vant turneringen mot motstanderne Belgia, Tyrkia og Polen. Det ble full poengpott. Anders har scoret 4 mål i turneringen.

LM90(landslag menn født etter 1990) med Martin, Thomas, Trym og Kente har spilt 3 kamper i Portugal med vekslende hell. Først spilte de uavgjort mot EM-toer Portugal, deretter tapte de stort mot samme lag før de knuste klubblaget Porto. Kent Robin har scoret 15 mål på portugisisk jord, Thomas (4), Trym (1), Martin (3)

LM94(landslag menn født etter 1994) med Håvard Johannesen, August Pedersen og Henrik Fauske spilte kamp mot et svært godt spansk lag lørdag kveld. Det endte med tap, men Tom-Eirik var fornøyd med sine elever. August var den eneste av våre gutter som scoret mål. Han satte hele 7 baller bak målvakta fra den iberiske halvøy. I dag spiller gutta ny kamp mot Spania, før de reiser hjem i morgen.