Haslum i Europa – Haslum

Haslum i Europa

Her er en liten oppdatering fra "Gutta på tur".

Erlend og Einar har i dag kommet til Stavanger hvor de skal spille kamp nr 2 mot Tsjekkia. Vinneren sammenlagt kvalifiserer seg til EM. Som sikkert mange så, tapte Norge for Tsjekkia i gårsdagens kamp, og må ta igjen 3 mål. Det burde så absolutt være mulig, og gutta våre er offensive.

Anders Røe er i Polen med rekruttlandslaget. De har trent der siden tirsdag, og spilte i dag første kamp i en 4-nasjonsturnering. Norge vant enkelt over Tyrkia, og Anders scoret 1 mål.

Landslaget for gutter født 1990 har tatt turen sa lang sør i Europa man nesten kan komme, nemlig Portugal. Så langt har de spilt 2 kamper mot Portugal som ble nr 2 i siste mesterskap. 1.kamp endte 28-28, etter at Kente var stjerna for Norge, og scoret utligningsmålet på direkte frikast. I kamp nr 2, fikk Norge derimot skikkelig juling. I dag har gutta flyttet seg til hovedstaden, Porto, hvor de skal spille mot eliteserielaget med samme navn. Kampen spilles i morgen. Trym, Thomas, Martin og Trym koser seg på tur.

Tom-Eirik har tatt med seg August og Håvard til sin samling i Spania. De har trent godt, melder TES, og skal spille kamper mot Spania lødag og søndag.

Mens så mange er ute i Europa, har de som er hjemme trent bra fysisk, hatt 2 fine skuddøkter og i dag har vi hatt besøk av Oppsal og fått kontret litt.