Studentene knust! – Haslum

Studentene knust!

Det var en viktig kamp for begge lag, da Oslostudentene tok imot Haslum HK 2 til kamp i 2.divisjon. Serien har vært veldig jevn i år, og begge lag trengte poeng for å være 100% sikre på å ikke måtte spille kvalifisering.

Kampen startet jevnt, og mot normalt slet Haslum med å score mål. En fantastisk Migjen Hakaj i Haslummålet hold bæringene inne i kampen, frem til pause hvor det stod 13-12 til studentene. En rolig men tent ungdomsgjeng fra Haslum entret Pulastic-gulvet i Domus atletica, da andre omgang ble blåst i gang.

Det var jevnt de første 7-8 minuttene, men etterhvert var det ingen tvil om hvor poengene skulle havne. Migjen fortsatte storspillet, og beviste at han er en god målvakt. I annen omgang var Haslum virkelig gode bakover, og da kommer kontringene på rekke og rad.

Bestemann i dag: Migjen Hakaj

Dårligst i dag: Ingen i sort eller rødt.