Haslum på toppen! – Haslum

Haslum på toppen!

Foran 2050 tilskuere i  Terningen arena viste Haslumgutta at de er et klart bedre lag enn Elverum. I en kamp som inneholdt alt man kan ønske seg av artisteri, tette nærkamper og tempo, vant gjestene fra Bærum med 35-30.

Kampen startet tett og hardt, med tøffe dueller på begge sider av banen. Det var tydelig at alle aktørene var klare til å gi og ta juling. 2 gode forsvar gjorde at det var lite mål de første 20 minuttene. Den siste delen av omgangen økte Haslum tempoet og kunne gå til pause med 17-12 ledelse.

I annen omgang svingte det noe, men med Haslum i ledelsen hele tiden. På det meste ledet de rødkledde med 8 mål, og det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende. Nå er vi i førersetet i serien, og dersom vi vinner de resterende kampene, er seriegullet vårt. Men det er langt frem dit.

Bursdagsbarnet Henrik Ruud Tovås ble kåret til Haslum sin beste spiller.

Takk til de bæringene som hadde tatt turen til Elverum for å hjelpe oss.

Elverum – Haslum HK 30-35 (12-17): Erlend (11), Kent Robin (7), Einat (5), Henrik G Nilsen (3), Thomas (3), Sebastian (3), Martin (1), Henrik W. (1), Anders R. (1)