Siste forberedelser – Haslum

Siste forberedelser

Søndag er det, som de fleste vet, årets viktigste kamp, når Haslum tar turen til Elverum. 2 håndballtreninger og 1 fysisk trening gjenstår før Taigaen skal føle konkurransen fra Haslum supporterne i Terningen arena.

Husk å meld deg på supporterbussen så fort som mulig!

De 2 siste håndballtreningene vil gå med til taktiske forberedelser til kampen, og til å skaffe ekstra fart i beina på gutta. Elverum og Haslum har jo møttes mange ganger før, og det er ikke så veldig mye nytt som kommer fra noen av lagene vil vi tro. Det blir desto viktigere å trene på våre sterke sider, og sørge for å svekke Elverum sine sterke sider.

«Vi har hatt et bra tak på Elverum i år, med store seiere både i cup og serie, men Elverum har spilt mye bedre de siste kampene, og vi forventer oss krig» sier Tom-Eirik.

At den nye arenaen, Terningen arena, ligge på det gamle millitærområdet, forteller vel at også Elverum er klare for krig.

Vi håper at så mange som mulig tar turen til hallen på søndag. Kampstart kl 18.15.

(Haslum)