10 spillere + 1 trener – Haslum

10 spillere + 1 trener

Neste uke er det nok en gang, "internasjonal uke". Da samles alle landslagene til samlinger, kamper og kvalifiseringer.

Haslum/Helset har med 10 spillere, 1 trener og faktisk også en fysioterapeut til de forskjellige landslagene.

Her er oversikten.

A-landslaget, med Erlend Mamelund og Einar Sand Koren som viktige brikker, skal spille EM-kvalifisering mot Tsjekkia. Det skal spilles 2 kamper, hvor den første spilles i Tsjekkia 9.mars og den neste spilles i Stavanger 13.3.

Rekruttlandslaget får med seg Anders Røe fra Haslum når de reiser til Polen for trening og en turnering. Anders skal sammen med resten av «de nest beste» møte Belgia, Tyrkia og Polen i turnering f.o.m. torsdag 10.mars.

LM90, eller juniorlandslaget som det kalles, er det landslaget med flest Haslumspillere. Kent Robin Tønnesen, Martin Gravdal Haldorsen, Thomas Kristensen og Trym Günther Merg utgjør Bærum sitt bidrag til laget. I tillegg er Besard Hakaj, på utlån fra Haslum til Tistedalen, med i troppen. Gutta skal til Portugal for å spille 2 treningskamper mot Portugal og en treningskamp mot FC Porto. Gutta er borte mandag til lørdag. Skulle det bli skader el.l. er Anders Braskerud hjemmesittende reserve.

LM94, guttelandslaget, ledes av vår trener Tom-Eirik Skarpsno. Han trener det yngste laget sammen med Einar Veierød. Håvard Johannesen og August Pedersen fra Haslum, og Henrik Fauske fra Helset, skal på treningsleir i Spania. Gutta skal trene sammen og spille 2 kamper mot Spania. Skulle de bli skadet, får de hjelp av vår eminente fysioterapeut, Erlend «Skjåk» Aurmo.

Vi kommer til å holde deg oppdatert på uka blir for våre landslag førstkommende uke, men først er det Elverum som skal få bank.

(Haslum)