Storseier over VIF – Haslum

Storseier over VIF

Et Haslumlag i scoringshumør mørbanket Vålerenga i dagens postenligakamp i Nadderudhallen. Hele 46-19 stod det på tavla da dommerne blåste av etter 60 minutter.

Den største fokusen på en flott Haslum-dag fikk deriomt debutanten, 16 år gamle August Pedersen.

Det var tidlig klart at Haslum ville vinne kampen i Nadderudhallen, så da hjemmelaget ledet med 10-12 mål et stykke ut i 1. omgang signaliserte trener Tom-Eirik Skarpsno, at unggutten August Pedersen skulle gjøre seg klar.

Ett lite døgn tidligere satt August hjemme på Notodden. Det var vinterferie fra NTG, og unggutten som bor på hybel hadde fått fri til å reise hjem til Telemark. Telefonen ringte og Tom-Eirik spurte om han kunne være med på postenligakamp p.g.a. skaden til Marius på gårsdagens trening. Da var det bare å sette fart, og møte direkte opp til kamp i Nadderudhallen.

Sebastian gav August en klapp på skulderen da en litt nervøs August entret parketten. Raskt kom August til sjanse fra venstrekanten, men nervene var ikke helt med han på de 3 første forsøkene. Gutten ble allikevel ikke passiv og kjempet på videre. I andre omgang løsnet det skikkelig, og debutfesten endte med 4 mål på gutten som er født etter Lillehammer-OL.

Ellers var det en flott kamp for mange av de unge Haslumspillerne. Trym var solid på linja, Anders Braskerud styrte angrepene våre med stødig hånd og flotte pasninger, Thomas var sikkerheten selv på høyrekanten, og Sebastian scorer på 5 av 6 på venstrekanten de første 20 minuttene av kampen.

Haslum HK – Vålerenga 46-19(23-8)

Trym(7), Erlend(7), Henrik W(6), Einar(6), Sebastian(5), August(4), Kent Robin(4), Henrik G N(3), Thomas(3),     Anders R(1), Anders B, Martin