Tysklandsproff på plass! – Haslum

Tysklandsproff på plass!

Nicolay Hauge (22) har signert en toårskontrakt med Haslum HK og slutter seg til klubben allerede i sommer.

Nicolay er tidligere Haslumspiller, som kommer tilbake til Norge etter 3 sesonger i SC Magdeburg.  Han dro ut i en alder av 19 år.  Nicolay har fått mye god erfaring etter spill i andre Budesliga.  Han har representert Norge på yngreslandslag og laget 265 mål på 60 kamper.  Han har og fått med seg 3 seniorlandslagskamper.

– Det skal bli moro å få Nicolay tilbake til Haslum. Han er en spiller med ekstreme ferdigheter.  Han vil tilføre oss noe nytt som ikke finnes i dagens lag.  Stor fart og  tempovekslinger som vil passe inn i vår tempohandball, sier trener Tom-Eirik Skarpsno

Haslum HK har startet på en prosess der vi ser mot å ta et grep om toppen av norsk handball,samt steg ut i Europa.  Haslum skal spille en eller annen form for Ecup neste sesong, og vi bygger et lag bade for nå og framtid.

Haslum og landslagsspiller Erlend Mamelund er også glad for ha Nicolay tilbake I Haslum HK, og ønsker han velkommen hjem.
–  Han passer perfekt inn hos oss, han kjenner miljøet og guttene fra før og han er en goalgetter. Vi har fortsatt store ambisjoner i Norge og dette er et steg på veien.  Det skal bli gøy å ha han på lag igjen.

 – Jeg gleder meg til å komme hjem til Haslum igjen.  Mine ambisjoner er like store som da jeg dro ut for noen år siden.  Jeg kommer tilbake til Haslum for å videreutvikle meg og vinne noe med klubben, sier Nicolay Hauge.

 – Vi ønsker Nicolay Hauge velkommen hjem og tilbake til Haslum HK!

(Haslum)

 

Budstikka