Trener’n har ordet – Haslum

Trener’n har ordet

Hei alle Halsum HK tilhengere, og andre lesere av hjemmesiden.

2. halvdel av sesongen er godt i gang, og 4 av 6 poeng er fasiten.
Prestasjonene har variert etter VM.  Vi visste at det kom til å bli en lang sesong og at vi måtte være gode for å klarte helt til topps.

Mange stiller høye forventningskrav til oss.  Og det gjør de med rette. Vi har mange gode håndballspillere så at vi burde holde oss i toppen er det liten tvil om.

Men, glem ikke at vi har mange unge.  De er i utvikling og jobber stadig med å skaffe seg rutine og klokskap som gjør de enda bedre.  De skal få tid til å blomstre, og lære av den eldste garde.  Men de har vært og skal være en stor bidragsyter for oss i de kommende kampene.  Poenget er at vi må ha realistiske forventninger til unge gutter.  Ikke glem at flere av dem har sin 1., 2. eller 3. sesong.  Håndball er en modningssport.  De rutinerte har heller ikke alltid dagen, men de vet hva som skal til og de kan lære bort og vise de yngste veien videre.

Fornøyd med kampen mot Oppsal spør dere?  Svaret er flerhodet.  Håndball består av så mange forskjellige faser og fragmenter så svaret må bli det.
– Ja på mange fronter, vi fighter, vi kriger og vi vil virkelig. Jubler for hver skåring, selv om det til tider går trått.  Glede og engasjement gjennom 60 minutter.  Ett lag som vil vise at de kan bedre enn de for øyeblikket klarer å vise

– Nei, ikke med uttelling på sjansene.  Men, jeg vil heller som trener komme til mange gode sjanser og brenne dem, enn å ikke produsere sjanser.  For det har vi tross alt gjort i de siste kampene.   Jeg kan love deg at det kommer, hverkan kanter eller linjespillere har blitt dårligere, det handler bare ha troen på seg selv og stole på ferdighetene man besitter.  Vi skal iallfall gjøre det vi kan for å hjelpe de til å finne tilbake til seg selv.  For de er spennende talenter alle som en !

– Ja, med forsvarspillet, små justeringer i 6:0´en gav gode resultater.  Det forsvarspillet holder også mot de beste, årsbeste bakover!

Alle lag har opp- og nedturer gjennom sesongen.  Vi er i en lite bølgedal, men den skal vi krabbe ut og ta vare på den gode sjansen vi nå har til å kjempe om toppen.

Vi er glad for alle poeng og spesielt seiere.  Vi kommer aldri til å bli så blaserte at vi ikke kan glede oss over en seier mot Oppsal.  Og det skal være nettopp dette som tar oss ett skrit nærmere målet om edelt metall.  ETT lag som sammen drar hverandre til videre utvikling og neste kamp om hver eneste ball.  eneste jeg kan love her og nå er at du skal få se gutter som vil noe sammen.  VI ER HASLUM!

Sees i hallen på onsdag!

Tom-Eirik