Haslum slo Oppsal – Haslum

Haslum slo Oppsal

Etter å ha ligget under med ett mål til pause sikret Haslum seg en 24-19 seier i Oppsal Arena i søndagens Postenligakamp

Oppsal gjorde alt de kunne for å holde tempoet nede, og lykkes relativt bra. Men Haslum klarte midtveis i første omgang å få en liten luke med 7-4. Da var uttellingen i angrep ikke helt topp, men solid forsvar og en sterk Henki resulterte i ledelsen. De siste 12 minuttene i første omgang var som å se maling tørke. Lavt tempo, Oppsal lager mål og Haslum setter ballen i en solid Oppsal keeper. Vertene fikk gå til pause med ett måls ledelse 10-9.

Andre omgang startet ikke særlig bedre, og Oppsal ledet flere ganger med tre mål. Etter 11 minutter i andre omgang ledet Oppsal 14-11, men da fikk det være stopp for å være høflige gjester. Neste periode vant Haslum 5-0, og gikk opp i 16-14 ledelse. Derfra og ut kampen var det kun snakk om hvor stor Haslums seier skulle bli.

Oppsal kåret Kent Robin Tønnesen til Haslums beste spiller. Med 7 spillermål og 3 mål på straffe var han kampens utespiller. Banens beste var Oppsals målmann Svetislav Verkic

Mål Haslum: Kent Robin Tønnesen 10 (3), Sebastian Barthold 3, Erlend Mamelund 3 (1), Anders Røe 2, Henrik G-Nilsen 1, Henrik Westgaard 1, Marius Braskerud 1, Thomas Kristiansen 1, Einar Sand Koren 1, Anders Braskerud 1.