Gult er kult – Haslum

Gult er kult

Etter søndagens tap mot Drammen må Haslum sansynligvis vinne resten av kampene samtidig med at Drammen må avgi et poeng. Men det er flere lag som viser solide takter i enkelte kamper. Derfor er det mange kommende kamper som skal spilles i 2 x 30 minutter før vi vet hvem som vinner gull, sølv og bronsje. Så la oss starte fokusen på neste kamp i Postenligaen.

Den er på tirsdag i Terningen Arena. Da tar Elverum imot FyllingenBergen. Favoritter er serieleder Elverum, men FyllingenBergen slo Drammen i siste kamp før jul. Vi beklager Elverum, men imorgen finner vi frem påsketøyet og heier på FyllingenBergen.

Elverum er et solid lag. Hjemme i Elverum spilles det tøft og de har solid statistikk mot de fleste lagene. Skal FyllingenBergen ta poeng må de gjerne være gule, men ikke spille som kyllinger.

Vi håper gult også er tøft  – i morgen.

(Haslum)