Drammen var best – Haslum

Drammen var best

Det var en fin ramme rundt toppoppgjøret i Postenligaen i Nadderudhallen. Fult på tribunen og bra med liv. Men for Haslum var dessverre Drammen best. De vant også fortjent 36-31.

Haslum spiller seg til mange sjanser men uttellingen er for svak. At tre 7-metere resulterer i null mål bidrar heller ikke til å vinne kamper.  Når  vi spør trener Tarjei om hva som gikk galt bekrefter han at «Vi taper nok kampen på dårlig uttelling fra 6 meter og 7 meter». Legger vi til at det fortsatt er noe å hente i forsvar har vi summen av hvorfor det var Drammen som tok to poeng i kveld.

Drammen var i føringen gjennom hele kampen, og ledet 20-15 til pause. Andre omgang startet også dårlig for Haslum, og Drammen ledet lenge med 5-7 mål. Men fra ca midten av andreomgang hadde Haslum en veldig god periode. Når det var igjen litt over 8 minutter lå Haslum kun et mål under (28-29). Da var det høy puls på tribunen. Kunne dette gå?. Svaret vet vi; nei. Drammen svarte og Haslum fulgte opp den gode perioden med tre dårlige angrep. Så med ca 5 minutter igjen var Drammen oppe i fire målsledelse igjen. Derfra og inn hadde de kontroll på kampen og vant med fem mål.

Nå er det tre gullkandidater til å vinne Postenligaen. Etter 14 runder i Postenliagen ligger Elverum øverst med 25 poeng. Tett fulgt av Drammen og Haslum med 24 poeng. FyllingenBergen er neste lag på listen, men de har «kun» 18 poeng. Det er duket for en spennende avslutning på siste tredjedel av Postenligaen.

«Vi skal stå på fremover og prøve å vinne resterende kamper» sier Tarjei. Gjør gutta det blir det sølv eller gull i Postenligaen.

Mål Haslum: Einar Sand Koren 6, Sebastian Barthold 5, Erlend Mamelund 4, Anders Røe 4, Kent Robin Tønnesen 4, Henrik Westgaard 4, Marius Braskerud 2, Henrik G. Nilsen 1, Martin Haldorsen 1.

Toppscorer Drammen: Christian Spanne og Espen Lie Hansen, begge 10 mål hver.