4 poeng på søndag – Haslum

4 poeng på søndag

Søndag får Haslum besøk av Drammen for å spille 14. runde i Postenligaen.

Før kampen leder Haslum Postenligaen. Et poeng foran Elverum og to poeng foran gjestende fra Drammen.

Haslum har kun avgitt to poeng i Postenliagen, og det er nettopp mot Drammen. I Drammenshallen i høst dro vertene i land seieren med 36-35. Den gang fikk Haslum en start vi ikke har sett før, ikke sett etterpå, og ikke skal få se igjen. Etter 12 minutter var stillingen 7-1 til Drammen.

Men søndag er det ny kamp. Sist Drammen var i Nadderudhallen var det kvartfinale i cupen og da viste Haslum hvem som er sjef i Nadderudhallen. Og det er ikke bare Erlend og Einar som Drammensgutta vil treffe på i Haslumsforsvaret. På bildet sørger Anders og Sebastian for at det er tett bakover.

 

Med seier på søndag vil Haslum ligge fire poeng foran Drammen. 

Er seieren mer en et mål har Haslum også innbyrdes overtaket på Drammen dersom lagene skulle ha like mange poeng når sesongen avsluttes etter 22 runder. Nå har ikke Haslum tenkt å gi fra seg fire poeng til to andre klubber og enda viktigere: Haslumgutta vil gi alt for å sikre seier på søndag.

Velkommen til kalenderårets første «gullkamp»

Kampstart Haslum – Drammen er 17.15.
Husk Stabæk – Levanger med start 15.15,