Neste stopp Spania – Haslum

Neste stopp Spania

Lørdag møter Norge Spania i sin første kamp i mellomrunden. Og da er det igjen duket for et møte med et av verdens håndballstjerner og beste lag. Spania var kun millimeter fra å slå Frankrike, men måtte "nøye" seg med uavgjort.

Så da er det bare å finne frem en god spansk vin eller annen foretrukken drikke, gjøre klar tapasen og sette seg ned i sofaen. Her er det verdensstjerner tettere en sild i stim.

Mulig Norge er «nesten laget», for det er man vel til man har tatt medalje. Men vi som liker håndball er glad for at de er med i mesterskapene. Det er jo ikke alle ballsporter vi får den gleden av å se de norske gutta mot alle verdens beste spillere, lag og nasjoner. Men av verdens beste ventrevinger er vår egen Håvard Tvedten (bildet), og han spiller til daglig nettopp i den Spanske ligaen.

Det eneste vi «forlanger» er at de med flagget på brystet fortsetter å spille med samme innsats som første omgang mot Island. Det er moro å kunne spise tapas med de store.

Lykke til Norge