Landslagsseier – Haslum

Landslagsseier

Juniorlandslaget vant fredag første VM-kvallik kamp. Her ser du hva NHF skriver (fra handball.no):

God kvalifiseringsstart for Juniorgutta

Juniorgutta (LM90) var tydelig preget av omgivelsene da de slo Tsjekkia 30-24 i den første kvalifiseringskampen om VM-billett. På lørdag venter det antatt beste laget, Slovenia.

Selv om Juniorgutta merket at det var mye på spill, viste de at de var hakket vassere enn Tsjekkia. Til pause klarte Norge aldri å få ristet av seg Tsjekkia, men etter at Gøran Sørheim entret banen i andre omgang ble det andre boller. Han, Tor Christian Sæbø og kampens toppscorer, Johannes Hippe, ledet laget til en komfortabel seksmålsseier.

– Det er guts og vilje i gutta. De har det koselig og har blitt en virkelig sammensveiset gjeng. På lørdag venter nok det beste laget, Slovenia. De er nok hakket bedre enn Tsjekkia, og knuste England med 31 mål, fortalte Harald Madsen over telefon.

Kampfakta:

Tsjekkia – Norge 24-30 (12-12)

Norge: Kent Robin Tønnesen (Haslum HK) 2, Gøran Sørheim (Drammen HK) 5, Trym Gunter Merg (Haslum HK) 4, Martin G. Haldorsen (Haslum HK) 4, Erik Skifjeld Alm (Oppsal IF) 3, Johannes Hippe (Nordstrand IF) 8, Aleksander Benevoli (FyllingenBergen), Christian O’Sullivan (Bækkelaget SPKL), David Andre Rui (Øyestad IF), Tor Christian Sæbø (Stord IL), Stian Gabrielsen (HK Herulf) 2, Simen Westby Johansen (Falk SPKL), Besard Hakaj (Tistedal TIF) 1, Simen Strømberg (Nordstrand  IF), Harald Reinkind (FyllingenBergen) 1, Jacob Heian Ringdal (Nordstrand IF).
 

Toppsocrer Tsjekkia: Lukas Horki 7 mål

Utvisninger: Norge 6×2 min. og ett rødt kort, Tsjekkia 6×2 minutter

NHF,  Martin Andresen