Haslumgutta på landslaget – Haslum

Haslumgutta på landslaget

Torsdag var siste trening før landslaget reiser til Sveits for trening og kamper der. Vi overvar treningen i Drammenshallen, og snakket litt med våre gutter, Einar og Erlend.

Dagens morgentrening bestod for det meste av småspill. Ikke kollektivt, men Hedin jobbet med samarbeid mellom bakspillere og linjespillere. Samtidig fikk man da jobbet med forsvar og samarbeidet mellom keeper og forsvarspillerne. Gutta fikk også sjansen til litt skuddtrening.

Det var offensive Haslum-gutter vi møtte i hallen. Erlend som ikke spilte gårsdagens kamp pga influensa, følte seg mye bedre og deltok på hele treningen. Han spilte mye i midtforsvaret sammen med Einar, noe som så veldig bra ut.

Både Einar og Erlend var klare for VM i Sverige, men før det, altså kamper i Sveits. Flyet går i skrivende stund til alpelandet i midt-Europa.

Vi ønsker lykke til i Sveits.