Carpe Diem – Haslum

Carpe Diem

Lille nyttårsaften har blitt en begrep for oss håndballmennesker. Cupfinale. Oslo Spektrum. Fulle tribuner. En stor fest for hele håndball-Norge.

Vi har gått den lange, vanskelige veien frem, og vil vise at Haslum HK kan engasjere, glede og underholde.

På den andre banehalvdelen står Follo HK. Klubben som har kommet seg til finalen eller sterke seiere. Laget har ikke prestert så veldig godt i årets serie, og hatt mye «stang ut». Cupen har blitt deres frisone. Alt å vinne, ingeting å tape! Dette gjør de til en tøff motstander kl 19.10 i kveld.

Follo sin sterke side er deres 3-2-1 forsvar som skaper problemer for mange. Får de forsvaret sitt til å sitte, vil de raske kantespillerne få noen kontringsballer, som fort kan resultere i mål.

For Haslum HK er det en ting som gjelder. «Være dønn tilstede» som Frank Beck sier. Fra første til siste dommersignal. Det er opp til oss. Hvis vi spiller forsvar som vi vet vi kan, vil vi få mange kontringer. Hvis vi er tålmodige og tydelige i angrepspillet vil vi løse forsvarspillet til Follo. Hvis vi er «dønn tilstede» vil vi vinne over Follo i kveld.

Det er opp til oss.

(Haslum)