Noen ord før jul – Haslum

Noen ord før jul

Det nærmer seg jul, det er både mørkt og kaldt ute og det er seriepause fra Postenligaen fram til februar. Når vi ser tilbake på første halvdel av sesongen så har det vært en god første halvdel:

  • 22 av 24 poeng
  • Cupfinale
  • Vunnet alle hjemmekamper
  • Økning i publikumssnittet i Nadderudhallen til med ca 100 tilskuere, her er det selvsagt mer å hente enda.
  • Full hall i 3 av oppgjørene, Viking, DHK og Elverum
  • I siste periode den beste besøkte hjemmesiden av alle herreklubber i Norge.
  • Stor interesse på facebooksiden til Haslum HK

Effekten av hjemkomsten til Erlend og Einar viser seg  på flere fronter. Ikke bare på den sportslige siden har dette hatt en effekt. Det er hyggelig å registrere at publikum trekkes mot interessante oppgjør. Vi ønsker oss full hall hver gang, og vi ser viktigheten av at politikerne bevilger midler til en arena som er adekvat for elitespill. Nadderudhallen er rett og slett for lite publikumsvennelig. Den gir ikke hverken Stabæk eller Haslum muligheter til å vise fram det produktet de faktisk har. Skal vi videre kunne utvikle produktet vårt er vi avhengig av interesse og muligheten til å kunne tjene penger. Målsetningen bør være at vi på hver kamp lager et så attraktivt tilbud at hallen fylles og at Haslum tjener godt på hver kamp. De sportslige resultatene gir oss nå mulighet til å realisere tankene vi har hatt noen år. Husk bare tilbake på fjorårssesongen da vi slet i andre enden av tabellen.  Tingene snur seg fort i idrett og det gjelder ”å smi mens jernet er varmt”. Dette er jo ikke opp til oss som driver sport, men andre beslutningstagere i Haslum HK. Jeg håper i alle fall at dere vil merke en utvikling på denne fronten også i framtiden. Det er jeg ganske sikker på!

Vi gleder oss veldig til cupfinalen. Personlig har jeg hatt dette som mål etter at jeg ble seniortrener. Dette er den morsomste og største festkampen av alle norske klubbkamper gjennom sesongen. Selv om kanskje det å vinne serien henger noe høyere enn NM er dette er stor fest som jeg unner alle som driver med håndball å få oppleve. Selv har jeg vært trener en del ganger med juniorlaget. Her har vi gode tradisjoner i Haslum.  I år var det nesten, men både utlån av unge spillere og et bedre Falklag gjorde at det bare var nesten i år.  Så selv om jeg har vært i spektrum tidligere er det ”lille-finalen”. Så det blir noe ekstra med cupfinale for både meg og spillerne. Det har vært et klart uttalt mål å komme til denne finalen.

Så gleden er på vår side når vi byr opp til 2 fester på en dag. En i spektrum og en på bekkestua og Onkel Blå.

God jul fra alle oss i Haslum HK´s elitelag.

Tom-Eirik